FOTO : Accident la iesire din Buhusi

FOTO : Accident la iesire din Buhusi

Scris de pe 10 august 2012

Scena de cosmar la Buhusi!

Joi, 09.08.2012, in jurul orei 19, a avut loc un accident rutier la iesirea din orasul Buhusi, judetul Bacau, spre comuna Costisa.

Un sofer s-a angajat intr-o depasire si, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul masinii si a lovit un stalp de pe marginea drumului DN 15.

“Un Audi A6 a depasit 3-4 masini, inclusiv pe mine, si cand a revenit pe banda lui a pierdut controlul. A intrat in sant, s-a izbit de un pod si a rupt un stalp cu spatele. Eu aveam in jur de 100, iar el cred ca avea peste 180.” – a declarat un martor.
In masina se aflau trei barbati din satul Cindesti, Neamt. Doi dintre ei au reusit sa iasa singuri din autoturismul avariat, iar al treilea a fost scos din masina de un trecator. “L-am scos din masina pentru ca s-a spart rezervorul si era benzina peste tot. Avea piciorul rupt. Ceilalti nu au patit nimic. Au avut zile baietii astia. “ – ne-a declarat acelasi martor.
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>