Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

0


La data de 17 martie a.c., polițiștii din Moinești au fost sesizați de o persoană de 36 de ani, din localitate despre faptul că fiica sa de 15 ani a fost victima unui accident rutier, produs în aceeași zi pe strada Oituz, din Moineşti.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că la data de 17 martie a.c., în jurul orei 07:30, un tânăr de 20 de ani din comuna Măgireşti, în timp ce conducea un autoturismul pe strada Oituz, din Moineşti, a surprins şi accidentat minora de 15 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător.
După producerea accidentului conducătorul auto a transportat victima la domiciliu acesteia, fără însă a anunţa producerea evenimentului.
Ulterior, minora fost transportată de la domiciliu la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde a primit îngrijiri medicale.
Conducatorul auto a fost idepistat de polițiști și a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.